dijous, 25 d’agost del 2011

La "moguda" dels mosts ensofrats per a l'elaboració de sucs de fruita

Un destacat empresari del sector del vi i al cava al Penedès ha fet arribar a la premsa una informació demanant que no fos citada la font d'origen. El negoci al qual fa referència ha arribat al Penedès i hi ha qui creu que pot afectar als preus del Penedès i Catalunya. A continuació us adjunto, amb les faltes d'ortografia originals, el comunicat sense citar la font:
 
Us faig arribar aquesta informació de la moguda de preus que sembla que s'esta produint a la Mancha i que probablement afecti als preus de Penedès i Catalunya.

A mi ja m'habia arribat per un comprador d'aqui del Penedès que els preus del vi a Mancha s'estaven apujant molt, per una sortida que sembla que se'ls esta obrint a traves de la venda de most ensofrat per l'elaboració de sucs de fruita al mercat Francès, que necessita gran quantitat de most de raïm per barrejar amb altres fruites.

També sembla que s'esta oferint aquesta opció al diversos cellers i cooperatives del Penedès .
S'ofereix pagament garantit del 50% a 7 dies de sortir el camió i 50 % a 30 dies, amb uns preus que ronden 25 - 30 pts./ lt. de most. (no es te de fermentar, ni clarificar , ni filtrar, sols desfangar lleugerament ) i que pot ser perfectament most de segona premsada o de raïm que no estigui el 100% sa, amb lo que els preus que s'ofereixen son molt interessants i podrien provocar que els cellers que no paguin una mica be el raïm, es que din curts i els que compren posteriorment vins , no en trobessin massa o el trobessin car , si es que no lliguen les compres abans de la verema. 

Res mes, però crec que fora bo que la gent del Penedès conegues aquesta moguda a traves dels vostres diversos mitjans de comunicació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada