dimarts, 18 de juny del 2013

Vuit plats amb sardines regats per quatre cellers del Penedès, al restaurant El Far de Vilanova

Sardines escabetxades
Eudald Massana Noya

Gerard Jané


El restaurant El Far de Vilanova i la Geltrú va tancar divendres passat la primera temporada de les seves Nits Gastronòmiques amb un repàs a un gran clàssic de la temporada, la sardina. Conxita Pèrez les va cuinar de vuit maneres diferents, seguint l’inspiració dels vents de totes les costes de la Mediterrània. Es van degustar sardines marinades, coca de sardines, sardines farcides d’Idiazábal, empedrat de sardines, el trinxat de sardines, sardines escabetxades, cuscús de sardines i suquet de sardines. El sopar va acabar amb unes sardines.de xocolata. Van acompanyar al sopar els cellers de Parés Baltà, amb el seu blanc Garnatxa; Eudald Massana Noya amb el xarel·lo Avi Ton, 1+1 fan 3 amb un ull de llebre-syrah i un cava de Jané Ventura. Els viticultors van assistir al sopar i van comentar els seus vins, perfectament maridats amb els plats per l’enòleg Josep Ribas, qui va dirigir el tast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada